|
||||||
![]() |
|
|
#12661 |
|
|
هیشکی نی؟
برم اهنگهامو دانلود کنم |
|
|
|
|
|
#12662 |
|
|
ایش همه سایتهای فیوریت من قیلتر شده ... اه حالم به هم خورد از این این ترررررررر نت!
|
|
|
|
|
|
#12663 |
|
یاهی برای مهد چه کار کردی؟
|
|
|
|
|
|
|
#12664 |
|
من باید نیلیا رو بعد از عید بزارم مهد..
این مهد بغل صحبت کرده بودم چند ماه قبل گفته بودن از 250 میتونن 200 بگیرن ازم..حالا دیروز رفتم میگن نمیشه همون 250.. منم این مهد خیلی به دلم نشسته!! خیلی تمیز و عالیه!!! موندم!! امروز باز دوباره زنگ زدم با اون خانمی که قبلا باهاش صحبت کردم ..حرفیدم (دیروز نبود) گفت بچه رو بیار من ببینم..اگه زیاد شیطون نباشه قبول میکنیم همون 200..قبل از عید هم باید ثبت نام کنی! چهارشنبه میخوام به مامان بگم نیلی رو بیاره اینطرفی حدود 2-3 ..بریم اونجا..ببیننش..دعا کنید شیطونی نکنه |
|
|
|
|
|
|
#12665 |
|
|
واااااااااا اکی این دیگه چه مدلشه؟ بچه اگه شیطون نباشه تخفیف میدیم!!! ولی حالا انشااله نیلیا اون روز دختر آرومی باشه.
|
|
|
|
|
|
#12666 |
|
|
میدونی که من حسودم.
|
|
|
|
|
|
#12667 |
|
|
این پست رو قبلا فرستاده بودم اما نیومده بود...
وااا اکی منم نشنیده بودم اگه شیطون نباشه تخفیف میدن...فکر کنم قبول میکنه همینجوری یه چیزی گفته... |
|
|
|
|
|
#12668 |
|
|
در مورد نوا هم فعلا نمیدونم...اگه بخوام کلاس برم واسه فوق شاید یه ساعتهایی بیارمش ...ولی هنوز نمیدونم....میشه ازشون بپرسی ساعتی هم قبول میکنن...یعنی مثلا فقط صبح ها یا فقط بعد از ظهرها؟؟
|
|
|
|
|
|
#12669 |
|
|
چقدر امار کاربرای میهماان اینجا بالاست... !!
-------------------------------------- این فیس*بوک چرا این مدلی شده ؟ تغییرات داده -------------------------------------- من و امید بریم خرید علی رو هم می زاریم پیش مامی شوشو ... بای بای ---------------------------------------- تولد نازلی جون جونم پیشاپیش مبارک ** قرقر\\ دست دست && سوت سوت |
|
|
|
|
|
#12670 |
|
باشه یاهی میپرسم میگم!!
شهرزاد میگن اگر شیطون باشه انرژی زیاد میخواد !! حرف میزنن دیگه! |
|
|
|