|
||||||
![]() |
|
|
#1 |
|
|
با سلام خدمت مدیریت سایت
فونت های مورد استفاده برای content ها در برخی موارد همرنگ با پس زمینه و غیر قابل خواندن می باشند. این مورد را به ویژه می توانید در پنل کاربر مشاهده فرمایید. بهتر است رنگ فونت ها عوض شود. موید باشید ویرایش توسط Ozma : 31 / 08 / 09 در ساعت 02:33 AM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
با عرض پوزش به خاطر مشکلات پیش آمده در چند روز گذشته، دامنه madaraneh.net دوباره فعال گردید. دامنه ninisite.net نیز کماکان فعال می باشد.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
یه سوال دارم هر جا رو گشتم نتونستم تماس با مدیر سایت و یا بخشی که بتونم سوالم رو بپرسمو پیدا کنم برای همین اینجا مطرحش میکنم!
چه طور میتونم اسم کاربریمو تغییر بدم ؟ آیا امکانش هست؟ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
با سلام
خير متاسفانه امكان تغيير نام كاربري وجود ندارد. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
سلام و خسته نباشید.
گروه های خصوصی مدت 3 روزه که با مشکل مواجه شده. به این صورت که بیشتر از ساعت 1 شب به بعد ( و به ندرت در طول روز ) هنگام ارسال پست سایت هنگ می کنه و پست ارسال نمیشه . صفحات رفرش نمیشه و بعد از 5-6 یا شاید هم 10 بار رفرش زدن میتونیم وارد صفحات بشیم. سرویس دهنده من شاتل هست. ضمنا با سایتها و فارومهای دیگر مشکلی ندارم . با تشکر از توجه ورسیدگی شما. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
با سلام و خسته نباشید
لطفا اگر امکانش هست رنگ سایت رو اصلاح کنید...به نظر من بک گراند سفید و حاشیه هایه ملایم مثل طوسی و ...برای چشم خستگی کمتری میاره....ضمن اینکه سبز های استفاده شده در این سایت از یک خانواده نیستن و این باعث شده که سایت طراحی چشم نوازی نداشته باشه...مررررسی |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
رفرش اتوماتیک هم لطفا بذارید....البته این پیشنهادات من به نمایندگی از هزاران هزار کاربر بود...پس لطفا انجام بدید!
|
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|