|
||||||
![]() |
|
|
#16 |
|
|
اگه یه ویدئو توی یوتوب دیدید دلتون خواست سیو کنین روی کامپیوترتون از لینک زیر نرم افزارش رو دانلود کنید ( حجمش زیاد نیست)
یه تولبار به بالای اکسپلوررتون اضافه میشه بعد هر ویدئو که دوست داشتین دکمه save رو می زنین ضبط می کنه http://www.applian.com/asktoolbar/download.php |
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
ویدیو هایی که به شیوه بالا سیو می کنین با فرمت FLV سیو میشن برای دیدنشون نرم افزارش رو از لینک زیر دانلود کنین:
http://www.applian.com/flvplayer/dow...flv_player.php |
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
پریسان جون مرسی
چه اطلاعات خوبی دادی میشه بگی توی ویندوز ویستا چه جوری میتونم بفهمم که چه مدته کانکت هستم و ... توی ویندوز ایکس پی نشون میداد ایت اطلاعاتو ام ویستا رو من بلد نیستم ممنوم میشم |
|
|
|
|
|
#19 |
|
|
سلام عزیزم...
توی ویستا میری روی اون آیکن دو تا کامپیوتر کوچولو که گوشه سمت راست task bar هستش.. روش کلیک میکنی یک باکس باز میشه بعد گزینه view status رو میزنی تایم کانکت شدن رو میبینی قبلا توی ایکس پی همون صفحه اصلی نشون میداد ولی ویستا یه کم پیچیده اش کرده موفق باشی |
|
|
|
|
|
#20 |
|
|
حتما دوست دارین فیلمهای زبان اصلی رو با زیرنویس فارسی ببینین خیلی راحته ... کافیه که یک نرم افزار مثل KM player داشته باشین ( free هستش سرچ کنین بعد دانلود کنین) اول می رین به سایتی مثل سایت :www.farsisubtitle.com اینجا زیرنویس اکثر فیلمها جدید و قدیم هستش ... زیرنویس فیلم مورد نظرتون رو دانلود می کنین ( حجمش خیلی کمه در حد 20 کیلو بایت زود دانلود میشه) بعد میاین توی برنامه km player فیلم رو باز می کنین بعد کلیک راست می کنین و از منو گزینه subtitle رو انتخاب کرده و بعد load subtitle رو میزنین به همین راحتی .... لذت ببرید! |
|
|
|
|
|
#21 |
|
|
خیلی کم پیش میاد ولی:
حالا ممکنه بعضی زیرنویس ها رو که دانلود می کنین به فونت خرچنگ قورباغه نشون بده!!! برای رفع این مشکل نرم افزار vobsub رو از اینجا می گیرین .. نصب می کنین بعد روی زیرنویس کلیک راست کرده edit by vobsub رو انتخاب می کنین بعد از منوی defult گزینه arabic رو انتخاب می کنین بعد هم save... خیلی راحته... |
|
|
|
|
|
#22 |
|
|
وای مرسی پریسان جون ممنونم
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
|
میدونی حالام یه مشکل دیگه برام پیش اومده و اونم اینه که توی نینی سایت یا اینجا یا بلاگا و کلا همه جا نمیتونم متن طولانی بنویسم
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
|
مثلا الان این متنو چند بخش کردم تا فرستاده شد وقتی کامل میفرستم پست نمیکنه و این پیام رو میده
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
|
the requested URL is not supported
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
|
ببخش که مجبور شدم هزار تیکه کنم پستمو و ممنونم بخاطر جواب و راهنماییت
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
|
مرمر جون ببخشید که اینقدر دیر پستت رو دیدم...
راستش دقیقا نمی دونم مشکل از چی میتونه باشه... مرورگرت رو عوض کن ببین درست میشه یعنی اگه از موزیلا استفاده می کنی ، با اکسپلورر یا اپرا یا گوگل کروم هم تست کن ببین رفع میشه یا نه؟ |
|
|
|
|
|
#28 |
|
|
پریسان جون میدونی مشککلم رو فهمیدم از کجا بوده
وقتی اولترا سورفم باز هست نمیتونم هیچ جا متن طولانی بنویسم نمیدونم هم چرا؟ از دیروز هم که اصلا باز نمیشه اولترا سورفم یعنی اون کادره که میاد و 3 تا خطش پر میشدند... حالا اون خطها پر نمیشن و نمیتونه به سرورش کانکت شه و در نتیجه اصلا کار نمیکنه 2-3 بارم از اول اولترا رو ریخنم اما کار نکرده نمیدونم چشه واقعا؟ |
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|